Mitsubishi Motors Corporation Field Co-work Update

O le a fa'alauiloa e le Mitsubishi Motors Corporation (MMC) se fa'ata'ita'iga plug-in hybrid (PHEV) o le Outlander1 fou-fou, o se SUV crossover, ua fa'atupuina atoatoa ma se fa'alapotopotoga fou o le PHEV.O le a ta'avale le ta'avale i Iapani i le afa lona lua o lenei tausaga fa'aletupe2.
 
Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le afi ma faʻateleina le malosi o le maa i luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, o le Outlander PHEV faʻataʻitaʻiga fou e maua ai le faʻaogaina o auala sili atu le malosi ma le tele o taʻavale.Faʻavae i luga o le faʻavae fou, o vaega tuʻufaʻatasia ma se faʻatulagaga sili ona lelei e mafai ai e le faʻataʻitaʻiga fou ona faʻaogaina le fitu pasese i laina e tolu, e ofoina atu se tulaga fou o le mafanafana ma le aoga i totonu o se SUV.
 
O le Outlander PHEV na amataina i le lalolagi atoa i le 2013, ma i isi maketi ina ua mavae lena, e fai ma faʻamaoniga o le tuuto a le MMC i le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o taʻavale eletise (EVs) talu mai le 1964. O le EV mo le taʻavale i aso uma ma se taavale faʻafefe mo tafaoga, o le Outlander PHEV ofo. le filemu ma lamolemole - ae malosi - faʻatinoga o auala e tulaga ese i EVs, faʻatasi ai ma le saogalemu o le taʻavale ma le filemu o le mafaufau i tulaga eseese o tau ma auala.
Talu mai le faʻalauiloaina o le Outlander PHEV, ua faʻatau atu i le silia ma le 60 atunuu i le salafa o le lalolagi ma o se taʻitaʻi i le vaega PHEV.

I le faaopoopo atu i le aoga o PHEVs, e aofia ai le faʻafeiloaʻi o le siosiomaga ma le faʻalagolago i le faʻaogaina o mea tetele, o le masini masaga 4WD PHEV system e tuʻuina atu ai le taʻavale faʻatasi ma le Mitsubishi Motors-ness tulaga ese a le kamupani, poʻo le mea e faʻamatalaina ai taavale a le MMC: o se tuufaatasiga o le saogalemu, saogalemu ( filemu o le mafaufau) ma le mafanafana.I lana Siosiomaga Sini 2030, MMC ua faʻatulagaina se sini o le 40 pasene faʻaitiitiga i le CO2 emisi o ana taavale fou i le 2030 e ala i le faʻaogaina o EV - faʻatasi ai ma PHEVs o le totonugalemu - e fesoasoani i le fausiaina o se sosaiete gafataulimaina.
 
1. O le fa'ata'ita'iga penisini o le Outlander fou na fa'alauiloa i Amerika i Matu ia Aperila 2021.
2. Fiscal 2021 e amata mai ia Aperila 2021 ia Mati 2022.
 
E uiga i le Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors Corporation (TSE:7211), MMC—o se sui o le Alliance with Renault ma Nissan—, o se kamupani taavale i le lalolagi atoa e faavae i Tokyo, Iapani, lea e silia ma le 30,000 tagata faigaluega ma le tulagavae o le lalolagi atoa ma fale gaosi oloa i Iapani, Thailand. , Initonesia, atunuu tele o Saina, Filipaina, Viet Nam ma Rusia.O le MMC o lo'o i ai se tulaga fa'atauva i SUVs, pikiapu ma ta'avale eletise fa'apipi'i fa'apipi'i, ma fa'ailo i ta'avale fa'atauva'a e naunau e lu'i le fa'apotopotoga ma talia mea fou.Talu mai le gaosiga o la tatou taavale muamua i le silia ma le seneturi talu ai, o le MMC sa avea ma taʻitaʻi i le eletise-na faʻalauiloa le i-MiEV -le taʻavale eletise muamua a le lalolagi i le 2009, sosoo ai ma le Outlander PHEV -le lalolagi muamua plug-in. SUV eletise eletise i le 2013. MMC na faʻasalalau se fuafuaga faʻapisinisi e tolu-tausaga ia Iulai 2020 e faʻalauiloa atili ai faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa ma faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le Eclipse Cross PHEV (PHEV model), le Outlander fou uma ma le Triton/L200 fou uma. .

 

 

———- I lalo ifo o le fesiitaiga o faamatalaga mai le Mitsubishi Offical Website


Taimi meli: Aukuso-25-2021