Ua fa'aalia e Panasonic se Au'aunaga Feso'ota'iga Maualuga-Saogalemu mo Faufale Faufale ma se Faiga Fa'atonu Fale ma le Pulega a le Private 4G ma le 5G Core

Osaka, Iapani - Na auai le Panasonic Corporation i le Kamupani a le Mori Building, Limited (Fa'auluuluga: Minato, Tokyo; Peresetene ma Pule Sili: Shingo Tsuji. Na ta'ua mulimuli ane o le "Mori Building") ma le eHills Corporation (Fa'aulu: Minato, Tokyo; Pule Sili: Hiroo Mori. O lo'o ta'ua mulimuli ane o le "eHills") e fausia ai se feso'ota'iga tuma'oti fa'apitoa e aofia ai se feso'otaiga telefoni fa'apitoa e fa'aaoga ai le sXGP*1nofoaga autu, se tulaga tumaoti 4G (LTE) e faʻaogaina ai laina faʻasalalau e leʻi laiseneina, faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻiga autu 5G (e taʻua mulimuli ane o le "5G core") ma se fesoʻotaʻiga lautele LTE, ma faʻatautaia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le faʻamoemoe o le atinaʻeina o auaunaga fou mo le fausiaina. tagata mautotogi ma fale, ma siosiomaga i fafo atu o nofoaga.

I totonu o lenei fesoʻotaʻiga faʻapitoa faʻapitoa, o tagata faʻaoga o fale mautotogi o loʻo faʻaogaina ofisa i taulaga tetele, ofisa satelite, ma ofisa fefaʻasoaaʻi e mafai ona faʻafesoʻotaʻi saʻo i le intranet a latou kamupani ma le saogalemu i soʻo se taimi mai soʻo se mea e aunoa ma le popole i le mea latou te i ai ma aunoa ma le popole i le lavelave. seti e pei ole VPN fesootaiga.E le gata i lea, e ala i le atinaʻeina o nofoaga autu o le sXGP e fesoʻotaʻi ma le 5G autu e avea o se fausaga fale ma le faʻaogaina o le 5G network slicing, o le telefoni feaveaʻi o le a faʻalauteleina e avea o se faʻasalalauga fesoʻotaʻiga mo le faʻaogaina o fale ma le pulega, ma isi. alu i tua atu o fale o fale taʻitasi, ma le vaʻavaʻai i le lagolagoina o le taʻavale tutoʻatasi i se vaega o le tele o fale.A maeʻa ona suʻeina aʻafiaga ma faʻafitauli o le sXGP, o loʻo matou fuafua e sui nisi nofoaga autu i nofoaga 5G i le lotoifale ma faia se faʻataʻitaʻiga e faʻapitoa ai le faiga.


Taimi meli: Iul-01-2021