Ma'ulu loloto i mea fa'ainisinia: Pusa

I aso nei, o le atigipusa o se faʻasologa o mea faʻapipiʻi i totonu o se ituaiga fale e toetoe lava o masini uma i le lalolagi. O lo latou faʻamoemoe o le faʻaliliuina o le malosi mai le tasi masini i le isi, poʻo le faʻateleina pe faʻaitiitia le faʻaogaina o le masini ma suia le saoasaoa o se afi. .
E faʻaaogaina pusa paʻu mo le tele o faʻamoemoega, ma faʻaogaina helical gearboxes o se tasi lea o mea e sili ona faʻaaogaina ma lelei. .
O le isi mea o le pusa o le paneta, lea o loʻo siʻosiʻomia e tolu paneta ma faʻapipiʻi faʻatasi e se mama i fafo ma nifo i totonu, ina ia tutusa le tufatufaina atu o le mana i totonu o gears.O nei masini e mafai ona maua i robotics ma 3D lomitusi.
Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai faʻasalalauga taʻavale, e aofia ai faʻasalalauga tusilima ma otometi faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o anufe poʻo le tuʻuina atu o le anufe, lea e masani ai i pisinisi mamafa e pei o fetilaisa ma vailaʻau.
E fa'afefea ona fa'atulaga uma nei atigipusa? E fa'apefea ona latou galulue ma o a ni eseesega tele i le va o ituaiga ta'itasi? O a ni fa'alautelega fou ua tatou va'aia i fa'asalalauga i nai tausaga ua tuana'i? O lenei vitio e tali uma ai nei fesili ma sili atu.


Taimi meli: Me-24-2022